top of page

KALP ÇAKRASI VE ENERJİ ALANI DEĞERLENDİRMESİ

SORU:

Daha önce de benim enerji alan ve çakralarımdan olumlu konuşmuştunuz. Kalp çakrası açık olmadığı halde enerji ve alan iyi olabiliyor anladığım kadarı ile. Çakra- enerji-alan hakkında kısa bilgi nerde bulurum ?

YANIT: Çok güzel soru; nefis ve bir o kadar zekice. Bizim grupta bulabilirsiniz bu yanıtı.

Kalp çakrası ne buna bakalım ve 4. çakra olan kalp çakrası hakkında kısa bilgi vereyim: Kalp çakrası her zaman elzemdir. 7 çakra içinde yaşamsaldır.

Gözlerinizdeki ışığın kaynağıdır. 4. çakra neşedir, sabır sebattır, topraktır, dünya anaya bağlanmaktır, dünya işleriyle uğraşabilme gayreti gösterebilmektir. Sevme potansiyeli gerçekleştireceğiniz yerdir.

Kalp çakranızın kapalı olması sizin kötü bir insan olduğunuzu ya da enerjinizin kötü olduğunu göstermez. Ilk önce şunu anlatmam lazım enerji ve alan nasıl iyi oluyor?

Alanın ve enerjinin auranın temiz olduğu nasıl anlaşılır? Bunun anlaşılması için kalp çakrasının da açık olması şart mı; şimdi bunlara bakalım:

Enerji alanı nedir? Enerji alanı dediğimizde bahsedilen auradır. Auranız temiz, aydınlık, pırıl pırılsa; enerji alanınız iyidir. Bu insanlar ferahlık ve mutluluk, huzur verir. Sempati, canlılık hissettirir.

Çoğu insan bunların neden kaynaklandığını bilmeden, o insanlara çekimlenir; oysa o insanın aurası iyidir, güçlüdür, temizdir, parıldamaktadır. Görmez ama ruh gördüğünden; kişi de o insanlara bilmeden güven duyar. Bu böyledir. Bunlar görülür mü?

Görülür. Auranın nasıl olduğunu duru görüler, görür ve anlar. Doğuştan spritüel olanlar ve sezi yeteneği iyi olanlar, aura tarama kapasitesi olanlar yine auranızı anlayabilir.

Hatta bu insanlar auranıza yapışan negatif bir varlık varsa, bu nasıl bir varlık mıdır, bunun ayrıntılarını da anlar; çünkü zaten gözleri açık geldiğinden eterik varlıkları görür.

Bu yüzden auranızı ve enerji alanınızı değerlendirmeleri çok daha kolay olur. Bunu bir de kirlian fotoğraflığı denilen bir fotoğrafçılık yöntemi var, bu yöntemle de auranızın fotoğrafları çekilip aura taraması yapılabilir.

Size auraları anlatan muhteşem bir kitap önereceğim yine bu fotoğraflara oldukça yer verilmiştir: Düşünce Şekilleri, Ruh ve madde yayınları, Dr Annıe Besant- C.WLeadbeater

Bununla birlikte kalp çakrası bizde bulunan 11 baş çakradan biridir. Bunlardan biri olan kalp çakrasının kapalı olması o insanın kötü bir insan olduğunu göstermediği gibi enerji alanının kötü olduğunu da göstermez.

Kalp çakrası kötü durumda ise bunun çakra boyutunda incelenmesi gerekir ve bunun anlamları vardır.


Tanıtılan Yazılar
Daha sonra tekrar deneyin
Yayınlanan yazıları burada göreceksiniz.
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page