top of page

AURANIZLA SARMAK; MEKANI YA DA UZAKTAKİ SEVDİKLERİNİZİ

Ortamınızı auranızla sarabileceğinizi biliyor musunuz? Mekanınızı auranızla sarabilirsiniz. İş yerinizi ya da evinizi. Bu oranın huzurlu olmasını sağlar. Hatta sevdiklerinizi de auranızla sarabilirsiniz.

Bunu yapmanız için onların yanında olmanız da gerekmez üstelik. Auranız onlara ulaşacak güçtedir aslında ama bu gücün farkında olmak ve bunu kullanabilme kapasitesine sahip gerekir.

Anneler bunu farkında olmadan kullanır küçük bebekleri için ama bebekler büyüdükçe anneler bu yeteneğini kaybeder genellikle. Ama bilinçli olarak geliştirilebilir bu yetenek.

Sevdiğiniz insanlara sevginizi yollayın, onlar muhakkak bu sevginin sıcaklığını ruhsal olarak hissedecek ve sizi daha çok sevecektir.

Sevginizle kucaklayın, auranızla sarın, her yanı siz olsun ve buna alışsın, sıcacık olsun. Sevginizin ne kadar güzel olduğunu anlasın ve kalbi sevgiyle açılsın. Evren sevgiyle güzel. Ki, bunu yapmak için dip dibe olmanız da gerekmez, her koşulda yapabilirsiniz.

Böylece o kişinin dünyasına huzur gelir. Bir tek gün bile sevginizi yollamayı kesseniz, ruhsal olarak bunu hisseder, çünkü auranızla ona uzaktan sarılmanıza alışmıştır. Sevgi dünyayı aydınlatır.

Sonra onun için dua edin ki kalp çakrası açılsın. Başkasına edilen dua çok faydalıdır çünkü içinde çıkar yoktur, bu yüzden de kendinize ettiğiniz duadan daha çok kabul olur.

Ne de olsa kendimize ettiğimiz duada kendi hayatımız güzelleşeceğinden içinde çıkar vardır oysa başkasına ettiğimiz dua karşılıksız sevgidir ve bunu Yaradan da bilir ve kabul eder.


Tanıtılan Yazılar
Daha sonra tekrar deneyin
Yayınlanan yazıları burada göreceksiniz.
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page