top of page

Astral seyahat ile karma çözme çalışması

Tramvaların temizlenmesi ve psişik temizlik makinesinde şifa...

Dün bi çalışma yaptım. Benim için çok önemli bir çalışma. Burak bey’in üzerinde olmayan yoktu. Bunu temizledim. Yapmadığım daha doğrusu çok az yaptığım bir şeyi sezgisel olarak yapma hissi geldi. Bu bi durubiliş olarak belirdi. Astral çıkartıp spatyomda bi bölüm var arınma bölümü Kabul ederlerse şayet onu oraya götürmek istedim. Ona dedim ki gerinmek isteyeceksin sakın gerinme ruh gibi yat, astral çıkartacağım bi şekilde şifalanacaksın.

Sonra çıkış çok kolay oldu. Genelde böyle olmaz. Demek ki sprit tarafları kuvvetli. Bana da oldukça güvendiği belli. Hiç sorun yaşamadım. Çok uyumlu davrandı. Etrafı seyretmedi. Çok meraklı olmadı. Tamamen kendini bana teslim etti. Burdan güvendiğini anladım. Daha fazla çıktık ve bu sırada onun yıldızını da yükseltme çalışması yaptım ve bu da şansının açılması için önemliydi.

Sonra hızdan dolayı yüzüme alanıma çarpan durumu hissettim, bunu onun da hissetmesi için biraz bekledim. Çünkü bu çok zevklidir. Sonra geleceğimiz yere geldim.

Burakın durumunu anlattım. Jüriden bahsediyorum, spatyomdaki konseyin karşındaydık. Bir kızı istemeden de olsa canını acıtmıştı, kız ameliyat oldu, kızın, kök çakrası kapanmış, kendini cinselliğe kapatmış ve sakral da zarar görmüş. Ama burak bunların hiçbirini bilinçli yapmamış.

Onu bir sorguya çektiler ama korkunç değildi, bütün karması çözüldü. Çünkü içindeki herşeyi anlattı. Artık oyunun kartları yeniden dağıtılıyor onun için. Kişlerle olan tüm sözleşmeleri dün bu çalışmada yakıldı. Bu ağırlıkları kalktı. Bu öyle ulvi bir olay ki. Çok acı çekmiş o. Yaşadıkları ağır gelmiş ve iyi biri. Kimse peygamber değil sonuçta. Kafamız karışabiliyor ve duygularımız var, algımız da karışabilir. Zaten hata yapmaz olduğumuzda artık insanlık mevkisinden emekli olmuş olacağız ve meleklere yardım edeceğiz. Henüz bu aşamada değiliz ki, buradayız. Bu aşamada olsak burada olmayız değil mi?

Durumunun tamamını anlattı, ona ne istiyorsun dediler. Onu istiyorum dedi. Ona gülümsediler. Kalbinin sıcaklığını biliyorlardı. O güzel bi insandı sonuçta. Işığı yüksek, beyninin 2 tarafı da çalışan, mucit olabilecek bi genç adamdı. Enerjisi daimdi yalnız doğru yere kanalize etmeliydi bu enerjisini.

Sonra nasıl davranması gerektiği 4 boyutlu şekilde ona sunuldu. Aslında böyle davranabilirdin değil mi, denildi. İlk önce düşündü burak. Sonra kabul etti, evet yapabilirdim dedi. Bir daha böyle durumlarda nasıl davranacaksın diye sordular ona.

Nasıl davranacağını kalbinin tüm güzelliği ile anlattı. Bunu yaptığında hem karma yüklerinden kurtulmuştu hem de artık yeni bir yaşam imza atıyordu. Sözleşmesinde yazmayan aksilikleri gereksiz yere acı çekmeleri geride bırakarak geri dönecekti. Ona yazıldı gibi yapması gerekenleri yapmak üzere yola çıkan bir adam vardı artık. Bu kadarla bitmedi yalnız. Durum daha da geniş. Bir şifa bölümü var orada. Bir demir yatak var. Üzerinize kapanan bir yatak gibi bir bölüm yalnız tepenizde. Siz yatınca o da üzerinize kapanıyor. Bu makinenin bir özelliği var: bu makine şifa makinesi. Peki nasıl şifa veriyor? Üzerine kapandığı vakit, bir şey üflüyor size ve sizin üzerinizde hangi negatif varlık varsa adını bildiğimiz ya da bilmediğimiz varlık toz gibi her yerinizden çıkıyor. Pufff diye bir ses çıkıyor ve tozu dumana katıyor o an. İçinize üflenen maddeyle ne varsa dışarı çıkıyor. Solucanlar isterce yüzlerce olsun, zerresi kalmıyor, nazar, negatif tortu, reptian, cinler ve hep puş oluyor; sizden çıkmış oluyor. Bu vakitten sonra zaten tek bununla bile insanın hayatı değişir. Hepsinden tüm ağırlıklarından kurtulmuş oluyor. Sonra yeni başlangıçlar zamanı oluyor onun için.

Bunun devamı da var. Ellerine ve ayaklarına belli bantlar ve bizim adlandıramayacağımız nesneler takılıyor. Adlandıramayız çünkü burada öyle nesneler yok. Bunlar takılınca kişiye şifa verilmeye başlanıyor. Bu çok önemli bi aşama.

Her meridyeni, her çakrası şifa doluyor bu aşamada. Aurası güçleniyor ve sağlamlaşıyor ayrıca bu şifa ne hastalığı varsa bunlar için de gayet iyi gelen bi şey. Bu bölümde çoğu kişi biraz telaşlanır. Bunu burak yapmadı. Genelde yanında olmamı isterler. Yıllar önce yapılanları tam görmemem için bilincimi kapatarak orada durmama izin veriliyordu ama giderek buna da gerek kalmadı, artık bilincim açıkken de seyretmeme izin veriliyor çok şükür. Bu bahsettiklerimden bahseden kitaplar var. Ruhların kaderi ve yolculuğu kitaplarını okuyabilirsiniz. Sonra başladı dönüş yolcuğu, Burak yüklerini atmıştı, yeni bir hayata başlıyordu, uzun bir yolculuktu. Gayet başarılı bir çalışma oldu. Ben astral çıkardığım kişilerde belli zorluklar yaşadım. Örneğin okyanusun üzerinden geçerken bakmak isteyebiliyor. Çok dağılıyor, çok ilgili olduğunda ne yaptığımızdan ziyade heyecanını o an gördüklerine yöneltebiliyor. Benden uzaklaşıp gidenler olur gibi olacaktı ki, bırakmam öyle bir durumda. Bu sebeple astral çıkarken, astral çıktığım varlığı sıkı tutarım. Çünkü ayrılmasını istemem, meraklı olabiliyorlar biliyorum. O zaman işim daha zorlaşıyor. Yapacağımız işten ziyade turistik gezi gibi algılandığında olay mantığından ve amacından çıkmasın diye izin vermiyorum bunlara. Önemli olan neden astral çıkardığım.

Burak’ı yatağına bıraktığımda onun sakin ve derin nefesler almasını istedim. Bunların hepsini beynimle telepatik olarak söyledim. Ama ne dersem astralda çok rahat uyum gösterdi. İlerleyen seanslarda algısının daha açılacağına eminim. Çünkü her çalışmada insanın kabı genişler ve sebeple kapasitesi de artar. Enerjisi artacak. Mutluluk oranı artacak ve verimli olma hali oldukça artacak.

Beni çok mutlu eden bir çalışmaydı. Temizlenen bir alan ile çok daha rahat bir yaşam şu an onu bekliyor. Bir de o kadar güzel bir insan ki, o kadar güzel bir insana yardım etmek beni mutlu etti. Zaten kötü insanlara yardım etmiyorum ya da her seferinde önceden hayırlı mı diye soruyorum. Çünkü bu şekilde yapılmazsa yukarıdan yardım gelmez. Her yapılan yukarının desteği ile yapılır. Burak’a şifa olsun. Dünyaya katkısı olsun....


Tanıtılan Yazılar
Daha sonra tekrar deneyin
Yayınlanan yazıları burada göreceksiniz.
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page