top of page

2. Çakra açma aktivasyonu ne zaman yapılmalıdır?

Bu aktivasyon/ uyumlama aşağıdaki sorunlar varsa muhakkak uygulanmalıdır. Bu sorunları çözecektir.

Bu uyumlama 30 dakika sürer. (Biz 1 saat yapılmasını öneriyoruz) Uyumlama sırasında yapılacakları hocanız yönlendirecektir. Uyumlama sonrasında ve sırasında karıncalanma karın bölgesinde ve karnın arkasına denk gelen sırtın alt bölümünde yanma, karıncalanma, iğne batması söz konusu olur. Yanma ya da üşümeye de rastlanır bu bölgede.

Daire dönüyormuş hissi olursa bu çakra açıldığındandır. Ayrıca uyumlama bittikten sonra da çakra açıldığı için ya da ne zaman açılıyor olsa yine bu hisler söz konusu olur.

Ayrıca kök açık ama sakral kapalıysa yine büyük sorun vardır. Bunlar dengede olmaldıır. Yoksa belli hastalıklar zamanla ortaya çıkabilir.

2. çakranın sorunlu olup olmadığını anlamak için aşağıdaki metin yardımcı olacaktır.

SAKRAL ÇAKRA

2 çakra/ sakral çakra... Cinselliğimizin libidomuzun açılmasını sağlayan çakra da sakraldır. Sakral açılmadan libidonuz açılmayabilir.

Sen, anaçlık, yapıcılık, neşe, cinsel, Rahim, teslis.

Sakral çakra güçlendiğinde empati duygunuz da güçlenir ama bunun öyle bir etkisi vardır ki; size empati duygusu hissetmesini de sağlar insanların. Çünkü evren bizim aynamızdır.

Bizim insanları anlama potansiyelimiz geliştikçe karşımıza da hep bizi anlayan insanlar çıkmaya başlar.

İşte bu da başlıca 2. çakranın/ sakral çakranın işidir.

Nasıl davranırsak, aynamızı buluruz etrafımızda, o zaman 2. çakrayı açmanın vaktidir.

Ki, çok bahsettiğim bir konudur 2. çakrayı açmadan 8. çakrayı yani bereket kapınızı da açamazsınız.

Sakral çakra fedakarlıktır, özveridir, sevgiyi aktarabilme yetisi ve hatta empati kurmaktır.

Sakral kapalıysa, kişi bencil olur; hep bana hep bana der. Sen demek, senin demek hep sakral çakranın işi. "Ay bu ne kadar bencil hiç beni düşünmüyor!" dediğiniz biri varsa; normal, sakral kapalı demektir.

Tanıdığım biri var: Gayet bencil ama tabii ki kabul etmez. Daima bana diyen biri. Fedakarlıktan bir haber.

Anne olmak istiyor yıllardır olamıyor. Sakral o kadar önemli ki, o fedakarlığı açmadan sakral açılmaz; sakral açılmadan anne olmak zorlaşır.

Yani diyor ki, sen fedakar olmadan başkasını düşünme yetisi kazanmadan sana çocuk vermem, çakralar dünyayı anlamayı sağlıyor. O kadar birbirine bağlı ki...

Ne zaman ben demenin yanında sen demeyi de öğrenir ancak o vakit sakral çalışmaya başlayacak ve üretmek başlayacak, annelik bu noktadan sonra o kadına verilecek. 2. çakra annelikle, cinsellikle, bu bölgedeki sorunlarla ilgilidir.

(Tabii annelik gibi baba olmak da sakralla ilgili) Başka bir hikmete bakın ki, 8'i açan kapı da yine sakraldır. Haid bakalım. Sen demeyi öğrenmezsen parayı dahi elinde tutamazsın diyor.

Çok ciddi bir adalet ve mantık var; hem çakraların anlamlarında, hem aralarındaki ilişkide.

Takdir-i İlahi öyle güzel kurmuş ki sistemini, bakar mısınız fedakarlık da, anne olmak da sakral çakranın işi. Bu bir tesadüf değil ki...

Yaratmak, doğurmak, sen demek, beslemek, empati hep sakral çakranın görevleri.


Tanıtılan Yazılar
Daha sonra tekrar deneyin
Yayınlanan yazıları burada göreceksiniz.
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page