top of page

RUH DEĞİŞİMİ/ TRANSFER RUH (4)

Zehra ile röportaj yaptım ruh tarnasferi ile ilgili olarak, buyrun…

- Ne zaman oldu ruh değişimi?

-Her şey ameliyattan sonra oldu.

- Neler değişti Zehra ruh değişiminden sonra?

- Ne mi oldu? Aslında ben imanlı bir insan mıydım onu bile sorgulayabilirim. Ben de hep dua yönünde değişiklikler oldu. Fatiha suresini dahi ezbere bilmezdim. İlk once dua okuma isteği duydum devamında bunları kağıda yazıp okumaya başladım, tabii bir süre sonar ezberledim.

- Sonra?

- Sonra içimden Kuran-ı Kerim okuma isteği duydum ama bunu kimseye söyleyemedim, gizli gizli okudum. Çünkü o kadar alakam yoktu ki, benimle dalga geçerler diye korktum.

- Sonra?

- Devam ettim, çünkü içimde devam etme isteği vardı. Sonra namaz kılmak istedim. Bu yeni gelen ruh eskisinden çok farklı isteklere sahipti. Düzenli namaz kılmaya ve dua etmeye başladım. Uzun saatler Kuran-ı Kerim okuyordum ve bu bana huzur veriyordu.

- Sonra?

- Okuduğum kitaplar değişti, çevrem değişti, gittiğim etkinlikler değişti, konuşmalarım hatta konuşma tarzım ve ben farkediyorum bir parça ses tonum değişti.

- Nasıl?

- Mezzo idim daha çok.

- Şimdi?

- Mezzo sopranoyum.

- Çok ilginç bir değişim.

- Evet.

- Başka?

- Sevdiğim renkler değişti. Aslında değişen sadece sevdiğim renk değil de; ben daha ilahi bağlantısı olan biri oldum. Çünkü gelen ruh öyle. Doğal olarak yeni gelen ruhun etkilerini görüyorum.

- Şimdi alıştın mı?

-Tabii, tamamiyle alıştım.

- Bunun neden gerçekleştiğini, neden ruh değişimi yaşadığını anlayabildin mi?

- Hayatımı baştan sona değiştirmem gerekiyordu, öncekinden ziyade şimdiki ruhun cesareti olsun, ibadet ve ruhsallık boyutu olsun, melekleri duyma potansiyeli ve iş yapabilme becerisi olsun; çok daha iyi. Sonuçta demek ki çok önemli işler yapmam gerekiyor gibi bir his var içimde.

- Yapmazsan ne olur?

- Gelen ruh bunu yaptıracak güçte zaten. Gelme sebebi de bu bedenin enkarne tamamlanmadan varolan görevini en iyi şekilde yerine getirebilmesi.

- Bunları ilk ruh yapamaz mıydı?

- Yapamazdı.

- Neden?

- Şundan dolayı, zaten o yapabilseydi tek ruhla tek enkarne devam ederdi, o benim en zor zamanlarımda yanımda oldu ama görevini tamamladı. Ama şu var şimdi asıl görev başlıyor. Önemli ve büyük sorumluluklar alarak gelmişim ki, bu dünyaya destek vermişler bir anlamda. Bunu böyle düşünebiliriz. Şimdi zaman bu görevleri yerine getirme vakti yani.

- Spatyomu algılayabiliyor musun?

- Tabii, öyle olmasa zaten bu görev yerine getirilemez.

- Bunları çevrenle paylaşabiliyor musun?

- Yok, paylaşmıyorum. Paylaşabileceğim şeyler değil. Ama şu var, bi derinlik ve ilahi bağ olduğunu seziyorlar. Geri kalanını bilmeleri gerekmiyor zaten.

- Huzurlu musun?

- Çok, tabii.

- Yeni gelen ruhla mı huzurun arttı?

- Elbette. - Şimdi ne yapacaksın?

- Sözleşmem neyse, onu tamamlamak için yol alıyorum.

Özlem Tunalı

www.tunalireiki.com

NOT: Sorularınızı gerek buradan gerek özelden mesajla bana sorabilirsiniz.

(Yasal uyarı: yazılarımın kopyalanması ya da alıntı yapılması, dağıtılması yasaktır. Bu tüm yazılarım için geçeli olup, telif hakkı geçerlidir.)


Tanıtılan Yazılar
Daha sonra tekrar deneyin
Yayınlanan yazıları burada göreceksiniz.
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page