top of page

RUH DEĞİŞİMİ/ TRANSFER RUH… (2)

Ruh değişimi ile ilgili röportajlar yaptım. Etrafımda ruh değişimi yaşayan arkadaşlarımın anlattıklarını aktarıyorum. Perihan yaşadığı ruh transferini anlatıyor:

- Neler oldu, ne zaman anladın?

- Bende ki değişimler çok ani oldu. Benim arkadaşlarım, çevrem bile değişti. Beni 10 yıldır tanıyan arkadaşlarım içine başka bir ruh girip, ruh değişimi yaşamış olsan ancak bu kadar değişirdin diye çok eğlendiler benimle. Tabii bunu eğlence olsun diye söylüyorlardı, oysa ilahi sistem açısından baktığımızda durum tam da onların dediği gibiydi. Radikal değişiklikler oldu ama öyle böyle değil.

- Dinliyorum, nasıl değişiklikler?

- Saçlarımı rengi battı bana, tamamen değiştirdim, giyim tarzımı değiştirdim. Ben aslında marjinal görünümlüydüm. Birden hepsi gereksiz geldi. Saçlarımın rengini değiştirdim, Düşünebileceğin her yerde peercing vardı, hepsini çıkarma isteği duydum. Müzik zevkim değişti, rock dinlerdim, klasik müzik dinlemeye başladım. Aslında bir anda anlamsız geldi ve kendimi başka birşey isterken buldum.

- Sonra?

- Sonra, benim gece hayatım vardı, çok dans ederdim, çok gezerdim, çok arkadaşım vardı, çok içerdim. Ne oldu biliyor musun? Gece hayatı anlamsız geldi, cuma dışarı çıkmazsam acı çeken ben; evde vakit geçirmeye başladım. Alkolü canım istememeye başladı. Eski arkadaşlarımdan sıkıldım. Sanki ben değilmişim gibi insan hayatındaki her şeyi değiştirir mi? Ben her şeyi değiştirdim. Çok dekolte giyerdim, bu da çekici gelmemeye başladı. Vejeteryandım, et yemeğe başladım. Bunların tamamı da 1 yıl içinde değişti, bu değişim çok uzun süreye de yayılmadı.

- Kafan karışmadı mı, neden bunları yaptığını anladın mı?

- Anlamadım. Nasıl anlayabilirdim ki? Depresyona girdim, bu kadar değişikliği birden yaşayınca. Her şey anlamsız geldi. İnsan bir kere sevdiği her şeyi sevmemeye başlayınca ve bunun yerine de başka şeyler sevmeye başlayınca zaten neler olduğunu anlayamıyor. - İşin içinden nasıl çıktın? - Spritüel bir tabanım vardı ama ruh değişimini düşünmemiştim. Sonra meleklerim dedi bu değişim olduğunu. Direk cümle duydum onlardan sonrasında Jelaila Starr’ın kitabı ile karşılaştım çok tesadüfü şekilde. Bu kitap tam benim değişimimi anlatıyordu. Belki 50 defa okudum bu kitabı ve değişimin tüm sebebini anladım. Sırt ağrılarım da vardı. Ruh değişimi tam da boyundan gerçekleşiyormuş, bende ağrı olan yerde.

- Senin için anlamı neydi bu değişimin?

- Yeni gelen ruhun gelme amacını düşünüyordum.

- Buldun mu?

- Evet bu amacı buldum.

Özlem Tunalı

www.tunalireiki.com

NOT: Sorularınızı gerek buradan gerek özelden mesajla bana sorabilirsiniz.

(Yasal uyarı: yazılarımın kopyalanması ya da alıntı yapılması, dağıtılması yasaktır. Bu tüm yazılarım için geçeli olup, telif hakkı geçerlidir.)


Tanıtılan Yazılar
Daha sonra tekrar deneyin
Yayınlanan yazıları burada göreceksiniz.
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page