top of page

RUH DEĞİŞİMİ/ TRANSFER RUH (1)

Ruh değişimi az bir kısmın yaşadığı bir durumdur. Bu konuda konuştuğum birkaç kişiyle sohbetlerimi aktaracağım:

Zuhal… - Ameliyattan önce herşey farklıydı. Sonra zevklerim değişti, ilgi alanlarım değişti, saçım değişti, bazı anılar kayboldu, eşimle birlikte özel günlerimizde yaptığımız özel şeyleri dahi hatırlayamıyorum bazen, o bana hatırlatmak zorunda kalıyor. Eskiden heykel yapardım, şimdi heykel yapan ben değilim sanki. Çok komik, ellerim hiç heykel çamuruna dokunmamış gibi, acemilik yaşıyorum, arkadaşlarım değişti, eşime duyduğum ilgim azaldı. Hani ruhum değişmiş olsa bu kadar olur dediğim zamanlar oluyor. Bir de boynum ağrıyor. Fıtık ya da başka birşey yok, anlamsız bir ağrı.

- Tam da ruhun giriş kapısı boyundur. Değişim buradan olur. Önceki ruh çocukluk zamanlarını yaşar. Gelecek ruh çok daha olgun ve erdemli bir ruhtur ve görevlidir. Bu yüzden çocukluk zamanlarında başka bir ruh görev almıştır.

Asıl değişimin ve etkinliğin olacağı zamanda göreve gelir. Birkaç yıl birlikte yaşarlar. Bunun sebebi kişinin adepte olmasıdır. Sonrasında ilk ruh geri döner spatyoma. Kişi bu gidişi hissetmez. Geçiş rahat olur.

Devamında kişinin hayatında değişiklikler mevzu bahis olur. Bunlar radikal değişiklikler de olabilir. İş değiştirebilir, eş değiştirebilir, meslek değiştirebilir, makyaj ya da giyim tarzı komple değişir.

Müzik zevki değişir. Arkadaşları değişir, hayata bakışı ve beklentileri, umutları, hayalleri ve bu yolda adımları değişir. Gelen ruh bilinçli ve görevli olduğundan bu evrede kişiyi uyandırır. Maneviyatı artan kişi yeni uğraşlar edinir.

Hayat amacı da değişir doğal olarak. Sezgileri ve algısı değişir. İnsan ilişkileri ve iletişim kurma yeteneği değişir, hatta iletişim tarzı değişir. Tanrıyla bağı güçlenir.

Hayat amacını bulmak için adım atar. Bulduysa bunu gerçekleştirmek için büyük bir özveri gösterir. Zaten ikinci ruhun gelme amacı kişide bu algıyı ve potansiyeli oluşturmak ve devamında bu kişinin hayat amacını gerçekleştirmesidir.

Tabii burada bundan etkilenecek çok fazla kişi olacaktır. 2. ruh gelecekse şayet bu üst bir ruhtur, muhakkak olgun ve görevli bir ruhtur ve bur ruh boşu boşuna gelmez.

Öyle olsa ilk ruh devam ederdi. Burada yapılması gerekenler vardır, yukarıdan destek verilmiştir. Bazen çok büyük görevlerde çok uzun süre 2 ruhun aynı anda birlikte devam ettiği de görülür.

Sonra gerçekleşmesi gereken gerçekleştiğinde ise ilk ruh gider. Hayat algısı ve hayat potansiyeli hep bu 2. ruhla açığa çıkar ve devamında bu değişimin etkisi, etki altına alması gereken diğer ruhlara da yansır.

Ortak karmalar gündeme gelir ve bu yeni gelen ruh ışık işçisi olarak diğer ruhları uyandırmak için çeşitli faaliyetlerin içine girebilir, bu oldukça görülen bir durumdur.

Ayrıntılı bilgi için muhteşem bir kitap olan ve baştan sona bur uh değişimini anlatan Jelaila Starr, 12. Gezegen kitabına bakabilirsiniz.

Özlem Tunalı

www.tunalireiki.com

NOT: Sorularınızı gerek buradan gerek özelden mesajla bana sorabilirsiniz.

(Yasal uyarı: yazılarımın kopyalanması ya da alıntı yapılması, dağıtılması yasaktır. Bu tüm yazılarım için geçeli olup, telif hakkı geçerlidir.)


Tanıtılan Yazılar
Daha sonra tekrar deneyin
Yayınlanan yazıları burada göreceksiniz.
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page