top of page

YANLIŞ FEDAKARLIK DOĞRU FEDAKARLIK...

Birine güvenmek, o insanı sevmekten daha önemlidir bunu düşündünüz mü? Sevgi yetmez, güven de lazım.

Sevilesi bir insandır ama güvenemiyorsanız; kök çakranıza darbe alırsınız. Güvenmek kök çakrayla alakalıdır. Size güven vermeyen insanlara ya da o an güvendiklerinize (sonradan ne olduğunu anladıklarınıza) fedakarlıklar yaparsınız.

Yalnız bir nokta var, bunlar kimseye yapmayacağınız özverilerdir. Kendinizce büyük fedakarlıktır, cesarettir, yürektir. Karşıdakinin görmesini beklersiniz.

Başkasına yapmayacağınız fedakarlıkları yaptığınızı görsün istersiniz. Görmez ve anlamaz. İşin fenası siz her fedakarlık yaptığınızda değemeyen birine yaptığınız için kök çakraya darbe alırsınız.

Sonunda paramparça olur kök çakra, kendinize saygınız zedelenir, öz saygınız zedelenir. Fedakarlık bile doğru insana yapılmalıdır.

Fedakarlık doğru insana yapıldığında anlamlıdır. Fedakarlık suistimal edildiğinde ve görülmediğinde çok acı verici de olabilir.

O zaman bu fedakarlığı yapan kişi; bir sürü topraklanma çalışması, geçmişi serbest bırakma çalışması ve karma temizleme çalışması yapması gerekir kök çakrayı toparlamak için.

Yoksa yine onu anlamayıp, çok özveri göstermesini bekleyen ve yine de değerini bilmeyen insanlarla karşılaşır.

Kök çakra talan oldu mu öz saygıyı toparlamak zordur. Kök çakra ben deme/ benim deme'dir, kendini ifade etme, ortaya koyma, cesaret girişim gösterebilme gücüdür.

Bunların hepsini zedeler işte.


Tanıtılan Yazılar
Daha sonra tekrar deneyin
Yayınlanan yazıları burada göreceksiniz.
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page