top of page

TOPRAKLANMA ÇEŞİTLERİNDEN 2’SİNİ SİZLER İÇİN AÇIKLIYORUM…

1. Bölüm

Topraklanma geniş bir alan. Ben çok önem veriyorum buna. Topraklanmayan biri spritüel olamaz. Bu kadar söyleyeyim, bu kadar önemli.

Neden önemli, çünkü karmanız habire devam eder. Günlük hayatta en çok denilenlerle devam edelim: Derler ya, ben hep aynı odunları buluyorum. Gönlüm artık bir de ota konsa… değil mi? Topraklanmazsanız merak etmeyin, bu hayatta kesinlikle hep aynı odunlar sizinle olacak. Ne yapmak lazım?

Biz sadece yaşadığımız olaylardan anlam çıkarmadığımızda değil, bir olay yaşadığımızda içimizde bir şey kalmayıncaya kadar topraklanmadığımızda da aynı olayı yaşarız ve o olayı kendimize çekmeye devam ederiz. Diyelim cimri birine çok sinir oldunuz ama topraklanmadınız, devamında da böyle hep aynı cimri insanları kendinize çekmeniz muhtemeldir.

Bu da, negatif çekim yasasıdır. Çekim yasasının sırrı olumluyu çekmek değil, duygunuz olumlu da olsa olumsuz da olsa kendinize çekmenizdir. Bu yüzden negatif duygularla kesinlikle vedalaşmalısınız.

Ne zaman ki, o insanla/ o durumla; olaylarla içimizde de vedalaşırız; ancak o zaman karma tamamen açılır ve olayın tekrarlanması son bulur.

(Diyelim, bir adam sürekli aldatılıyor. Bu durumla vedalaşmalı, insanla vedalaşmalı ama bunları topraklanarak yapacak. Topraklanma aşaması o kadar önemli ki, biraz örnek vereyim. Topraklanmak içinizdeki yabancı ve zararlı duyguyu dışarı akıtmaktır bir nevi. Bu zararlı duyguyu dışarı çıkartmadığınız sürece sürekli sizi aldatan kadınları kendinize çekeceksiniz.)

Çünkü o duyguyla/ o durumla, o olayla ayrılmadınız. O kişiden ayrılmış olmanız, olayın sizde bittiği anlamına gelmez.

Hala içinizin acıması, o kişinin adını kötü anmanız dahi, durumun negatif enerjisini aktifleştirir, bunu biliyor musunuz?

Bunun için de ilk öncelikle içinizdeki negatif duygu bitene kadar o durumu yaşadığınızda, bünyeden duygunuzu açığa çıkarmanız lazım. Bu aşama çok önemli.

Şimid bu aşamayı anlatacağım: Her ne olay yaşarsanız yaşayın, bu ilk yapmanız gereken şeydir. O duygudan kurtulmak çünkü negatif duygular size zehirler, bünyenizi değiştirir, ağrılara sebep olur, huzurunuzu alır; geriye tortu olarak da, negatif tohumlar bırakır.

Gerek yok, kurtulun negatif olanlardan.

Hemen kurtulmalı, an geçmeden. Kötü bir olay yaşadınız, size en uygun neyse/ hangi yöntemse, öyle topraklanın ama dışarı atın.

Yoksa atmadığınız yerde/ hangi organla ilgiliyse yaşadığınız olay ve hangi çakrayla ilişkiliyse; o bölgede sorun yaşamaya başlarsınız.

Topraklanmada ilk yöntem yazmaktır:

Yazabilirsiniz, diyelim bir durum yaşadınız ve ardından sansürsüz o insane ne söylemek istiyorsanız, hepsini hepsini yazın ama içinizde bir şey kalmayıncaya kadar.

Taa ki söyleyeceğiniz söz kalmasın. Yok edin onu içinizde. Hesaplaşın. Ama dediğim gibi sansür yok. Okumayacak, maksat burada onunla olan her şeyi içinizden atmak.

Hal böyle olunca duygunuz ne ise, sonuna kadar ve duygunuz bitinceye ve rahatlayıncaya kadar yazdığınızda, özgürsünüz.

İçinizde ne varsa deyin ona. Bitti mi, yakın o kağıdı. İçinizde derin bir rahatlama hissedin, bırakın dumanla birlikte içinizdeki tüm negatif duygular da kaybolsun.

Yakarken de sana karşı tüm duygularımı yakıyorum deyin, alın size nefis bir topraklanma yöntemi.

(Devamı 2. bölümde)


Tanıtılan Yazılar
Daha sonra tekrar deneyin
Yayınlanan yazıları burada göreceksiniz.
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page